0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Jokahamu i Vijeiru

Objavljeno: 05.09.18 u 10:56

Mala ponuda i malo poznati parovi, danas je rezervisan dan za nacionalni kup u mnogim zemljama, koji tek počinje a jedinu u Japanu sledi borba za polufinale. Tipovali smo samo na gostujuće ekipe…

ZAPI – PRIBRAN 2 (1.60)

Ekipe su kompletne pošto nemaju reprezentativce tako da domaćin nema velike šanse da dođe do iznenađenja mada sve zavisi hoće li rival kombinovati startnu postavu iako im pripada uloga favorita.

BRABRAND – SILKEBORG 2 (1.60)

Bivši prvoligaš je pao u niži rang, ali u nacionalnom kupu i manji klubovi imaju ambicije da dođu što dalje tako da su gosti u prednosti i svakako su jači od protivnika.

OSAKA – JOKOHAMA 2 (1.80)

Sledi borba za polufinale i gosti iz Tokija su u prednosti zbog bolje forme napadača, a jedan od aduta je i Hugo Vijeira, bivši igrač Zvezde, koji je postao glavna „zvezda“ ekipe i juriće pobedu.

ZVOLEN – INTER (B) 2 (1.80)

Dva kluba u pokušaju da se polako posle godina krize ponovo vrate na scenu, a ekipa iz Bratislave je trenutno jača mada domaćin zna da iznenadi favorite iako im forma nije garant i više aduta je na strani rivala.

Ukupna kvota na tiketu je 8.29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter