0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda nije velika, ali vredi oprobati sreću sa ovim predlozima

Objavljeno: 04.09.18 u 12:00

I pored minimalnog izbora mečeva juče smo bili blizu pogotka, ali je kiksnuo šampion Izraela i danas sledi popravni sa timovima koji su manje poznati pošto je pauza u većini šampionata.

GEFLE – ORGRITE GG (1.60)

Niži rang u Švedskoj je poznat po zanimljivim utakmicama na kojima su golovi zastitni znak, a uglavnom se igra za pogodak više tako da bi trebalo ispostovati obe ekipe.

LUTON – BRAJTON U21 1 (1.70)

Nižerazredni klubovi u Engleskoj imaju i svoje Kup takmičenje tako da je kalendar zgusnut za mnoge koji žele u zavrsnicu, a plan domaćina je da bude bolji od mladog tima čiji seniori su članovi Premijer lige.

VISKOV – VITKOVICE 2 (1.60)

Česi započinju Kup takmičenje u kojem su na početku ekipe koje nisu na glavnoj sceni, a gosti su apsolutni favoriti i cilj je da se pobedom plasiraju u naredno kolo.

B 1908 – AVARTA 2 (2.15)

Biće veoma zanimljiv megdan dva tima koja su približnih kvaliteta, a blaga prednost je na strani gostiju koji imaju uspešan niz i pobedili su dva puta uzastopno na strani.

Ukupna kvota na tiketu je 9.35.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter