0
Odbojka

FOTO: FIVB

GRBIĆ PRELOMIO: Evo u kom sastavu ‘plava četa’ ide na Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 04.09.18 u 18:31

Naša odbojkaška selekcija učestvovaće na Svestkom prvenstvu koje se održava u Italiji u periodu od 9. do 30. septembra.

Selektor ‘orlova’ Nikola Grbić objavio je danas na koje igrače računa za ovo prvenstvo.

Naša reprezentacija nalazi se u Kovilovu, gde se prirepma za predstojeće obaveze, a sam selektor izjavio je da mu nikada nije bilo teže, za ove četiri godine koliko vodi ekipu, da se odluči koje igrače uvrstiti na spisak.

Poslednji sa spiska otpali su Dušan Petković i Maksim Buculjević, ali je selektora nagalsio da će za njih više prostora biti u budućnosti.

– Naš plasman može da varira od neulaska među osam najboljih do osvojene medalje, rekao je Grbić, pa potom dodao:

– Zavisiće od dana, pojedinaca, sportske sreće. Najvažnije je da prikažemo svoju najbolju igru, bolju od one u Ligi nacija, a nagoveštaja za to svakako ima.

FOTO: STARSPORT

Stbija će igrati u grupi C na Svetskom prvenstvu protiv SAD-a, Rusije, Australije, Kameruna i Tunisa, a evo i kompletnog spiska igrača:

Jovović, Kostić (tehničari), Atanasijević, Luburić (korektori), Podraščanin, Lisinac, Krsmanović, Okolić (blokeri), Rosić, Majstorović (libera), Petrić, Ivović, Kovačević, Katić (primači).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter