0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tipujemo na Arsenal, sigurni ‘kečevi’ u Superligi, Bundesligi i Seriji A

Objavljeno: 02.09.18 u 11:50

Izgleda da juče većina favorita nije imala svoj dan, a pojedine ekipe su igrale u izmešanim sastavima što je cudno pošto sledi dve nedelje pauze i danas sledi nova kombinacija.

KARDIF – ARSENAL 2 (1.60)

Novajlija nije još pobedio u eliti, a teško je očekivati da će tim Nila Vornoka sa gostima iz Londona napraviti dobar rezultat pošto su ‘tobdzije’ posle pobede prošlog vikenda u naletu.

SPARTAK – DINAMO V. 1 (1.45)

Davno je domaćin u Kuli upisao tri boda na startu nove sezone i posle nastupa u Evropi osetio se problem sa rosterom ekipe tako da danas su tri boda imperativ ‘plavih golubova’.

ŠALKE – HERTA 1 (1.75)

Poraz na startu je razdrmao ekipu iz Gelzenkirhena, koja želi povratak na pobednički kolosek i neće im biti lako sa gostima iz Berlina pošto su skockali dobar tim u koji je stigao i Marko Grujić.

TORINO – SPAL 1 (1.65)

Izgleda da su se ‘bikovi’ osladili bodom protiv Intera u Milanu, a večeras žele da poentiraju pred svojim navijačima i tako ispune plan pred mini odmor upisivanjem trijumfa u megdanu u kojem imaju ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 6.69.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter