0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Lester nemoćan protiv Liverpula, Interu bodovi

Objavljeno: 01.09.18 u 10:41

Paklen vikend je pred nama protkan utakmicama pred reprezentativnu pauzu, tako da je izbor mečeva ogroman i pokušaćemo da skockamo dobitnu kombinaciju.

LESTER – LIVERPUL 2 (1.50)

Lider na tabeli u protekla tri kola pokazao je ozbiljnost i jasan cilj da ove sezone žele da budu najbolji u Premijer ligi, a sledi ispit sa nekadašnjim šampionom i planirana su tri boda na kontu gostiju.

HOFENHAJM – FRAJBURG 1 (1.70)

Poznato je godinama u nazad da je domaćin pred svojim navijačima veoma moćan, pa se očekuje da budu dobri i dođu do uspeha posle tesnog startnog poraza od Bajerna u Minhenu.

BOLONJA – INTER 2 (1.60)

Samo bod iz dva meča ima silno pojačani gigant iz Milana, koji danas nema pravo na grešku i trener Spaleti raspolaže sa najboljim timom tako da je uspeh na strani imperativ.

NAPREDAK – VOŽDOVAC 1 (2.00)

Kruševljani su igrali promenljivo od starta sezone tako da je došao red da pred svojim navijačima upišu drugu pobedu ove sezone bez obzira što se „zmajevi“ neće lako predati pod Bagdalom.

Ukupna kvota na tiketu je 8.16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter