0
Atletika

PREDSEDNIK ASS NAKON SKANDALA: Odlazite iz atletike, za vas nema mesta u ovom sportu

Objavljeno: 29.08.18 u 19:31

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović oštro je reagovao nakon skandala koji se desio u Sremskoj Mitrovici.

Pravi hit na internetu postalo je merenje hica Vedrana Samca, s’ obzirom da se vidi kako sudiji nakon bacanja ‘koriguje’ daljinu.

Ovim povodom oglasio se i prvi čovek Saveza, a mi izjavu prenosimo u celosti.

– Očigledno je da je bilo neregularnosti. Ovaj snimak je ASS prvi dobio i pustio ga u medije. Odmah nakon toga smo oformili komisiju i po pravilniku, sudije su istog momenta suspendovane. Teško da će ikada dobiti priliku da sude na bilo kom takmičenju.
Čekamo pisane izjave svih aktera i onda ćemo da odlučimo o rekordu i da li će on biti poništen.

Ovo je ujedno poruka svima da ovakvo ponašanje kod nas nećemo tolerisati i svima mogu da kažem, ko god da je učestvovao u potencijalnoj prevari – ODLAZITE IZ ATLETIKE.

Vrlo jasno ćemo staviti do znanja da naš sport nije mesto gde će se ovakve stvari dešavati. Ko god misli drugačije, poruka je jasna – ZA VAS NEMA MESTA U ATLETICI, poručio je Jevrosimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter