0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Plej-of za Ligu šampiona se ne propušta

Objavljeno: 28.08.18 u 10:27

Došao je trenutak za konačan rasplet i večeras se čekaju tri učesnika grupne faze Lige šampiona, a svakako da slede nova uzbuđenja kako bi se ostvario zacrtani plan.

AEK – VIDI MOL 1 (1.60)

Pobeda u Budimpešti je pokazala da je šampion Grčke kvalitetniji od ekipe Marka Nikolića, koja je samim dolaskom u plej-of ostvarila uspeh i domaćin je favorit u Atini.

DINAMO ZAGREB – JANG BOJS 1-2 GOLA (2.25)

Remi nade za ‘modre’ da ponovo budu članovi elitnog evropskog takmičenja, ali moraju da budu veoma oprezni sa rivalom iz Švajcarske koji ima kvalitete i ne bi trebalo očekivati goleadu na ‘Maksimiru’.

DINAMO KIJEV – AJAKS GG (1.65)

Nema dileme da sledi otvorena partija sa obe strane pošto Ajaks ima prepoznatljiv stil, a Kijevljani će pokušati da juri dva pogotka minusa i realno je bar da vidimo po gol na obe strane.

K. ŽALGIRIS – ATLANTAS 3+ (2.20)

Nema razloga da ekipe igraju zatvoreno već da se nadmeću i pored dobre forme domaćin želi da navijači uživaju u pogocima na obe strane i očekujemo efikasan meč.

Ukupna kvota na tiketu je 13.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter