0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Fiks dana – pobeda Maksimovića nad Dmitrovićem u Primeri

Objavljeno: 24.08.18 u 09:40

Sledi zagrevanje pred vikend posle utakmica u Evropi, a mnoge ekipe imaju već obaveze na dva fronta i polako se zahuktavaju borba za bodove na mnogim terenima.

KAŠIMA – IVATA 1 (1.95)

U Japanu je krenuo drugi deo sezone u kojem pada odluka kada su u pitanju plasmani, a pošto je sistem bodovanja specifičan danas je pobeda imperativ domaćina.

HETAFE – EIBAR 1 (2.05)

Nezgodan meč sledi u predgrađu Madrida pošto domaćin želi trijumf, a gosti iskupljenje za poraz na premijeri predvođeni na golu srpskim reprezentativcem Markom Dmitrovićem, koji će biti na ispitu.

BAJERN – HOFENHAJM 1 (1.30)

Šampion se silno pojačao i spreman je da na otvaranju nove sezone upiše prvu ‘trojku’ u saldo bodova sa novim šefom Kovačem, a na drugoj strani je dobar tim mada bez velike šanse da iznenadi Bavarce.

LION – STRAZBUR 1 (1.40)

Kiksnuli su na prošlom gostovanju što je bilo ogromno iznenađenje, pa sada domaćin cilja novu pobedu pred svojim navijačima i imaće dosta posla da dođe do nje.

Ukupna kvota na tiketu je 7.28.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter