0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Velika ponuda u Ligi Evrope, nekoliko ‘fikseva’ privlači pažnju

Objavljeno: 23.08.18 u 11:11

Nastavljaju se evropski ispiti, a danas je scena rezervisana za učesnike plej-ofa Lige Evrope i favoriti su na potezu da posle prvih mečeva imaju ‘obezbeđen’ ostanak na sceni.

TORPEDO (K) – LUDOGOREC 2 (1.60)

Bugarski drim-tim sa velikim brojem stranaca dolazi u Gruziju sa ciljem da pobedi, a domaćin će svakako pokazati da je dostojan rival mada im šanse nisu velike da preskoče ovaj stepenik.

APOEL – ASTANA 1 (2.00)

Kiprani su posle eliminacije iz Lige šampiona dobro gurali na ovom koloseku, ali se čini da su Kazahstanci malo pali u formi i posle dovođenja par igrača potrebno je vremena da se uigraju.

SUDUVA – SELTIK 2 (1.45)

Svakako gostovanje velikana iz Škotske je fudbalski praznik za Marianpulj, ali nema dileme da će gosti pokazati da su bolji i pobedom najaviti učešće u grupnoj fazi Lige Evrope od septembra.

ATALANTA – KOPENHAGEN 1 (1.50)

Italijani su lako dosli do završnog kola kvalifikacija, a u Bergamu su surovi prema rivalima tako da Danci nemaju velike šanse da naprave iznenađenje.

Ukupna kvota na tiketu je 6.96.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter