0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u Amsterdamu, ali i Bernu

Objavljeno: 22.08.18 u 11:09

Ponovo slede bitke za plasman u Ligu šampiona, a zbog velikog uloga očekuju se borba i pojedini favoriti bi trebalo da pokažu kvalitet za mirne snove pred revanš.

AJAKS – DINAMO (K) 1 (1.65)

Stari znanci iz kvalifikacija su ponovo na crti, a i ovog puta veće šanse ima domaćin i juriće po svaku cenu pobedu, kako bi imali lakši posao na gostovanju u Kijevu.

JANG BOJS – DINAMO (Z) 1 (1.80)

U Bernu na veštačkoj travi prednost je na strani žuto-crnih mada Zagrepčani imaju iskustvo igranja jakih mečeva u Ervopi, pa neće domaćin moći lako da ostvari cilj u večerašnjem dvoboju.

VIDEOTON – AEK 1 – 2 GOLA (1.70)

Ekipa Marka Nikolića je vec izbacila Ludogorec i Malme i plasmanom u Ligu Evrope su ostvarili istorijski rezultat, a uloga favorita je na strani šampiona Grčke u mecču verovatno bez mnogo golova.

BLEKBURN – REDING 1 (1.70)

U drugom rangu Engleske nema mnogo vremena da se uživa ili tuguje pošto obaveze dolaze kao na traci, a domaćin želi da dobru formu potvrdi upisivanjem još tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 8.58.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter