0
U pripremi

PROGNOZA KOJA NE ZVUČI LOŠE: Spas za Kavse vide u Teodosiću!

Objavljeno: 21.08.18 u 18:44

Miloš Teodosić je uspeo da se izbori za mesto u Los Anđeles Klipersima i u narednoj sezoni, ali bi ipak mogao da zaigra u drugoj sredini. Pod uslovom da se ostvari predviđanje čuvenog portala „Bličer riport“.

U NBA ligi u poslednje vreme vlada zatišje, što brojnim novinarima koji prate dešavanja u najboljoj košarkaškoj ligi sveta daje vremena i prostora da puste „mašti na volju“ i počnu da se igraju generalnih menadžera.

Tako je Zek Bakli u poslednjoj verziji svog teksta, koja je posvećena Klivlend Kavalirsima i „post-Lebron“ eri istakao da bi po Klivlend najbolje bilo da u zamenu za Džordža Hila i Džej Ar Smita stignu Patrik Beverli, Danilo Galinari i Miloš Teodosić.

On smatra da bi Teodosić svojim neverovatnim asistencijama mogao da bude od velike pomoći novom lideru tima Kevinu Lavu, dok bi u Beverliju dobili sjajnog defanzivca i košarkaša koji bi mogao da bude tutor Kolinu Sekstonu.

Šta vi mislite o ovom trejdu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter