Ekipa Radničkog 1964 je tokom leta dovođenjem četiri mlade i perspektivne igračice,popunila deficitarne pozicije u tim

[yuzo_related]

Kao šlag na tortu pri kraju prelaznog roka je dolazak Jasmine Kolak, prekaljene internacionalke koja je u bogatoj karijeri dva puta boravila u Kragujevcu.

-Nakon veoma dobro odrađenog prelaznog roka gde su dovedene mlade igračice,koje će u budućnosti predstavljati bitan faktor u klubu, u samom finišu smo ugovorili saradnju sa Jasminom Kolak, najzvučnijim pojačanjem ovog leta. Jasmina ima bogato superligaško i internacionalno iskustvo,sa njom sam sarađivao u nekom prošlom periodu i kao plod te saradnje smo doneli prvu titulu našem gradu u istoriji rukometa. Smatram da će našim mladim rukometašicama biti uzor i vođa,kako na terenu, tako i van njega.Dobili smo izvanrednog igrača, a dugoročno i trenera i rukometnog radnika, jasan je Stavro Rašković, direktor kluba.

Jasmina je rukometom počela da se bavi sa 11 godina,a u bogatoj kraijeri je nastupala za ŽRK Knjaz Miloš, ŽRK Zaječar, nemački Trir, ŽRK Radnički KG, Jagodinu i Bekament BB.Osvojila je dve titule prvaka Srbije sa Zaječarom i Radničkim i Kup Bekamentom.

– Na moje veliko zadovoljstvo vraćam se u sredinu gde sam i počela svoju profesionalnu karijeru. Zasnovala sam porodicu u Kragujevcu i ovaj potez je logičan sled,ali i plod moje želje da budem deo jednog tima koji se stvara i koji u budućnosti ima veliki potencijal. Ujedno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa timom ljudi sa kojima sam i u prošlosti imala odličnu ‘hemiju’. Treniram već neko vreme sa ekipom,jako su mlade,ali istovremeno željne napretka. Nadam se da ću svojim iskustvom doprineti da vratimo Kragujevački rukomet na mesto koje zaslužuje, poručila je Jasmina Kolak.