0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Bašakšehir, ‘dvojka’ na Zenit

Objavljeno: 09.08.18 u 11:29

Uspeli smo juče da skockamo dobitan tiket sa mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona, a danas ćemo pokušati ponovo da ostvarimo pun pogodak.

APOLON – DINAMO BREST 1 (1.65)

Kiprani su uspešno prošli dve prepreke, a cilj im je da nastave plovidbu ka Evropi i kod kuće će pokušati da dođu do pobede, koja može da im omoguci miran revanš u Belorusiji.

DINAMO (M) – ZENIT 2 (1.60)

Sastaju se dva kluba koja su nekada bila sinonim za Sovjetski Savez, a poslednjih godina ulaganje se veoma isplati Rusima i svakako da imaju ulogu favorita na meču u Minsku.

MARIUPOL – BORDO 2 (1.60)

Ukrajinci su za debi u Evropi već ostvarili odlican rezultat, a danas mogu da uživaju protiv ekipe iz Francuske koja pokušava da dođe do plej-ofa i za takav poduhvat poseduju kvalitet.

BAŠAKŠEHIR – BARNLI 1 (1.95)

Na domaćem „vrućem terenu“ nije lako parirati ekipi koja je do poslednjeg kola jurila prvo mesto u Turskoj, a Englezi su se mučili pre sedam dana sa Aberdinom i jos nisu u dobroj formi.

Ukupna kvota na tiketu je 8.19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter