0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Malo golova u Astani, Marko Nikolić pravi iznenađenje!

Objavljeno: 07.08.18 u 09:55

Slede uzbuđenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a mnogi klubovi hoće da se obezbede pred revanš mečeve mada su moguća iznenađenja.

ASTANA – DINAMO (Z) 1-2 GOLA (1.90)

U Kazahstanu su specifični uslovi zbog klime leti koja je veoma nezgodna kao i vremenske razlike, a na veštačkoj travi je potrebno vremena da se ekipe naviknu tako u ovoj borbi golovi neće biti zaštitni znak.

MALME – VIDEOTON X2 (2.60)

Ekipa Marka Nikolića je napravila iznenađenje prošle runde, kada su eliminisali Ludogorec i u Švedskoj žele novo iznenađenje, a pokušaće da ostvare bar remi koji im povećava šanse pred revanš.

STANDARD – AJAKS 2 – 3 GOLA (2.00)

Komšijski okršaj treba da bude veoma zanimljiv i gosti prema tradiciji imaju blagu prednost, pa će pokušati da postignu pogodak i tako povećaju šanse za prolaz posle megdana u Amsterdamu.

BENFIKA – FENERBAHČE 1 (1.60)

Većinu igrača je domaćin sačuvao i pokušaće da pobede giganta iz Turske, koji je posle promene predsednika doveo trenera i nekolicinu igrača, a njihov problem je što nisu uigrani.

Ukuona kvota na tiketu je 15.80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter