0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Nula’ na poluvremenu u Kuli i tri keca

Objavljeno: 06.08.18 u 09:53

Sledi kompletiranje kola za vikend sa pojedinim utakmicama širom Evrope, a prvi radni dan donosi svakako uzbuđenja pored suženog izbora.

SPARTAK (S) – PROLETER (NS) PX (2.05)

Sudar u Kuli treba da bude zanimljiv posle istorijskog plasmana domaćina u Evropi, a svakako da su umorni od nadmaetanja u Pragu što će novajlija u eliti pokušati da iskoristi i „nula“ je realna opcija na poluvremenu.

SLAVIJA (S) – BISTRISA 1 (1.50)

Ispali su od Hajduka, pa domaćin hoće da zaleči rane pobedom u šampionatu i imaju prednost u odnosu na rivala, koji je novi član i potrebno je vremena da uđe u pravi ritam.

DREZDEN – DUISBURG 1 (2.25)

Nemci su u nižim rangovima krenuli sa takmičenjem, a u Drezdenu gaje ambicije da pokušaju da dođu ove sezone do Bundeslige i pikirali su uspeh.

KRAKOVIJA – ARKA 1 (2.15)

Poljaci su odavno u takmičarskom ritmu tako da ovaj megdan donosi veliki izazov za domaćina da upiše pobedu i pokušaće da iznenade dobrog gosta koji se tokom leta pojačao.

Ukupna kvota na tiketu je 14.87.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter