0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Hajduk, golovi u Nišu

Objavljeno: 05.08.18 u 10:00

Dešava se da zbog „samo“ jednog gola padne tiket mnogo puta, a drugog dana vikenda smo se odlučili za miks uvereni da će napadači biti na visini zadataka.

RADNIČKI (N) – DINAMO (V) 3 + (1.60)

Nišlije na „Čairu“ igraju za gol više što su pokazali protiv Makabija, a večeras imaju megdan sa komšijama iz Vranja, koje će juriti da postignu prvi gol u ‘eliti’ i šanse im nisu velike da iznenade domaćina.

ANDERLEHT – OSTENDE 1 (1.45)

Imali su sjajni start ubedljivom pobedom na gostovanju Kortrajku, tako da ekipa iz Brisela želi sličnu partiju pred svojim navijačima i očekuje se upisivanje tri boda.

GUANGŽU RF – GUANGŽU E. 2-4 GOLA (1.80)

Gradski derbi je poslednjih sezona veoma efikasan na oba stadiona, a ekipa Dragana Stojkovića Piksija je autsajder protiv rivala koji u nastavku sezone pobeđuje redom posle dolaska Paulinja i Taliske.

HAJDUK – LOKOMOTIVA (Z) 1 (1.60)

Splićani su prošli u naredni krug kvalifikacija za Ligu Evrope, a na domaćem koloseku jure prvu pobedu posle katastorfe od Osijeka i imaju prednost u odnosu na goste iz Zagreba.

Ukupna kvota na tiketu je 6.68.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter