0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Zvezdu i Ludogorec

Objavljeno: 01.08.18 u 11:15

Iznenađenje je juče ostvarila Škendija plasmanom u naredno kolo, a danas su favoriti na potezu da uspešno odrade posao i nastave takmičenje u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

SUDUVA – C. ZVEZDA 2 (1.75)

Pored velike zalihe iz prvog meča nema razloga da gosti kalkulišu već će igrati punim gasom i svakako pokušati da pobede Litvance na njihovom terenu, što nije baš laka misija za crveno-bele.

VIDEOTON – LUDOGOREC 2 (1.65)

Ekipa koju predvodi Marko Nikolić je u Razgradu ostvarila remi mada šampion Bugarske je i dalje favorit, pošto su poznati kao ekipa koja igra dobro na strani i juriće pobedu.

KARABAG – KUKEŠI 1 (1.40)

U Albaniji su mreže mirovale što je super rezultat pred revanš za goste, ali proslogodišnji učesnik Lige šampiona bi trebalo da kod kuće overi pobedu i imaju ulogu apsolutnog favorita.

ŠTURM – AJAKS GG (1.60)

Austrijanci imaju dva gola minusa iz Amsterdama i igraće otvoreno sa „kopljanicima“, koji imaju dobre mlade igrače željne dokazivanje i po gol na obe strane je realna opcija.

Ukupna kvota na tiketu je 6.46.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter