Radnički 1964 je pred sebe i svoje navijače postavio najviše ciljeve za ovu sezonu.

[yuzo_related]

Dugo vremena se radilo na odabiru profila igrača koji bi pomogli u ostvarenju istih.Jedna od prvih želja stručnog štaba i uprave je realizovana. Sklopljen je dogovor sa Dušanom Medićem (26),za svoje godine prekaljenim superligaškim igračem,koji ima i iskustvo igranja u inostranstvu.Radi se o momku koji pokriva poziciju levog beka,a sa uspehom može da igra i na mestu kreatora igre.

-Za nas mladi tim dolazak Dušana Medića će mnogo značit,koji bi svojim iskustvom i višegodišnjim stažom u Superligi trebao da nam umnogome pomogne da ostvarimo zacrtani cilj-ulazak u najviši rang takmičenja.Karakteriše ga odlična igra u odbrani u kojoj može da igra na svim pozicijama,brza tranzicija u fazu napada,kao i odličan šut,pregled igre i sjajne asistencije.Dobićemo na probojnosti i raznovrsnosti u igri sa njim -jasan je Aleksandar Radosavljević, šef stručnog štaba.

Medić je rukometom počeo da se bavi sa 14 godina u rodnom Apatinu a u karijeri je igrao za Metaloplastiku,mađarski Sazhalombati,Spartak iz Subotice i Slogu iz Požege.

-Nakon dobre polusezone u Slogi imao sam nekoliko inostranih ponuda, međutim do realizacije transfera nije došlo.Usled nepredviđenih okolnosti u klubu odlučio sam da napustim Požegu. Upravo iz tog razloga sam odabrao Radnički jer je jedan od retkih sportskih kolektiva uopšte u zemlji koji funkcioniše na zdravoj, ambicioznoj i transparentoj osnovi što je veoma važno za razvoj igrača i realizaciju sportskih ambicija. Veoma mi je drago što sam došao u Kragujevac. U razgovoru sa sportskim direktorom Aleksandrom Ilićem došli smo do dogovara za 5 minuta. Za sebe smatram da sam igrač koji još može da napreduje a ambicije kluba su veoma visoke ne samo u ovoj nego i u sezonama pred nama. Tu sam da svojim odnosom i dobrim igrama pomognem klubu da zajedno rastemo -poručio je Dušan Medić.

Ugovorna obaveza je oročena na godinu dana sa mogućnošću produženja iste.