0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Šerif je fiks dana! Legija bi trebalo da pobedi, a da li će proći…

Objavljeno: 31.07.18 u 11:34

Slede revanši 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima sledi rasplet, a plasman u naredno kolo očekuje se od favorita koji imaju dobar rezultat posle prvog meča.

HAPOEL – DINAMO Z. 2 -3 GOLA (2.05)

U Zagrebu je šampion Izraela oduvan i poslat kući sa pet komada, pa u revanšu će domaćin pokušati da se iskupi za katastrofu i ne bi trebalo očekivati mnogo golova kao pre sedam dana na ‘Maksimiru’.

ŠERIF – ŠKENDIJA 1 (1.65)

Na domaćem terenu Moldavci, u čijim redovima ima desetak stranaca, su veoma moćni i očekuje se pobeda i da prestignu gol minusa iz megdana u Skoplju mada opreznost mora da bude maksimalna.

SPARTAK TRNAVA – LEGIJA 2 (2.20)

Slovaci su na pragu iznenađenja mada ne bi trebalo otpisivati giganta iz Varšave pored dva gola zaostatka, a njihov plan je da po svaku cenu jure pobedu i pokusaju da se ‘izvuku’ posle poraza kod kuće.

KRILA SOVJETOV – CSKA 0-2 GOLA (1.60)

Rusi spektaklom u Samari zatvaraju prvo kolo koje je po tradiciji nema mnogo golova, a domaćin je po povratku u elitu zadovoljan i bodom, mada su Moskovljani u blagoj prednosti.

Ukupna kvota na tiketu je 11.90.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter