0
Ostali sportovi

FOTO:PRINTSCREEN

FILIP FILIPOVIĆ O SKANDALU NA UTAKMICI SA HRVATIMA: Fatović je počeo još u Splitu i Rijeci!

Objavljeno: 31.07.18 u 15:15

Evropsko prvenstvo u Barseloni je završeno, a pored četvrtog uzastopnog zlata i novog ogromnog uspeha srpskog vaterpola jedna od tema je bio incident tokom utakmice sa Hrvatskom.

Tada je kapitena ‘zlatnih delfina’ Filipa Filipovića pesnicom iznad vode udario Loren Fatović. Srpski as i najbolji igrač turnira je ostao miran.

– HVS je ozbiljno organizovan savez. U februaru i aprilu su u Splitu i Rijeci igrali kvalifikacioni i finalni turnir Kupa Evrope i utakmice sa nama su predstavljene kao finale nad finalima. Već tada je Fatović provocirao… Znao sam da će doći do nečega, ali da će baš da udari preko vode… Nažalost, to je sastavni deo našeg sporta, ali takav potez mora da bude sankcionisan, ne sme da prođe nekažnjeno. Video je to i sudija. Naš cilj nije bio da se s njima obračunavamo, već da pobedimo – istakao je Filip Filipović, a prenele su ‘Novosti’.

Evo kako je Fatović udario Filipovića:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter