3
Ostali sportovi

ŠAMPIONI NA BALKONU: Ovo je slika srpskog sporta – ovo je Srbija! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.18 u 20:42

Posle osvajanja Evropskog prvenstva, vaterpolo reprezentacija Srbije je danas dočekana u Beogradu.

I to na čuvenom balkonu gradske skupštine pred hiljadama ljudi.

Gradski većnici su dočekali vaterpoliste, da bi potom svi reprezentativci izašli na balkon i pozdravili okupljene ljude. Poslednji je izašao MVP Evropskog prvenstva i kapiten Srbije, Filip Filipović koji je rekao:

– Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Pre svega da se svi poklonimo ovim momcima i stručnom štabu. Ovim divnim ljudima koji su zaslužni za trijumf. Hvala vam svima što ste došli večeras i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se, ako Bog da, vidimo još koji put. Živela Srbija!

Velike ovacije dočekale su Dejana Savića koji nije želeo da zadržava kolonu, te je samo kratko poručio ‘hvala vam svima, divni ste’ i poklonio se publici.

Gotovo svi reprezentativci su na balkon izašli sa svojim naslednicima, sem naravno onih mlađih članova reprezentacije, i tako poslali još jednu lepu sliku.

Andrija Prlainović je na balkonu za Radio televiziju Srbije poručio:

– Dobro je što smo ovo osvojili da i Đurđa dođe na balkon. Moraće još neko zlato, pa da dođe i sin Bogdan. Kad vidiš koja je ovo energija to nema cenu. Nadam se da će biti još povoda za ova slavlja, a Stefan Mitrović je rekao sledeće:

– Dva dana su malo da se slegnu utisci. Najbitnije je da smo se vratili porodicama. Njima hvala što nas trpe, jer je za to potrebno mnogo odricanja. Ne samo nas već i porodica. Jako sam ponosan što sam ovde jer biti Srbin je privilegija.

(Izvor: YouTube/RTS Sajt – Zvanični kanal)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter