1
Ostali sportovi

OVAKO SMO POSTALI ŠAMPIONI: Serija peteraca koja je donela našoj zemlji zlato i poruka – neka slavi Srbija! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.18 u 00:30

Vaterpolo reprezentacija Srbije je ponovo na tronu Evrope!

Četvrti put uzastopce su naš vaterpolisti postali šampioni Starog kontinenta.

I to nakon jednog itekako iscrpljujućeg meča protiv domaće selekcije Španije koja je vodila veći deo utakmice. Ipak, na kraju su rešavali peterci, a presudila je mirna ruka srpskih vaterpolista koji su svi uspeli da pogode.

Branislav Mitrović je uspeo da zakači loptu i skrene je u stativu kod peteraca Španaca, što je bilo dovoljno za novo zlato.

(Izvor: YouTube/RTS Sajt – Zvanični kanal)

Velika radost je usledila potom na podijumu, Filip Filipović je proglašen za najboljeg igrača turnira, a posebno lepa slika usledila je tokom intoniranja srpske himne u Barseloni.

(Izvor: YouTube/RTS Sajt – Zvanični kanal)

Na kraju, usledile su izjave naših vidno ushićenih reprezentativaca, a sledeću poruku je poslao Filip Filipović:

– Najlepši i najlakši zadatk je voditi ove momke. Pa ljudi, stvarno treba da slavimo. Po četvrti put smo prvaci Evrope uzastopce, neka Srbija slavi ove momke, dok je Andrija Prlainović rekao:

– Posebno je zadovoljstvo biti deo ovog tima i jedinstva. Celu utakmicu smo verovali u preokret, ponosan sam na sve i velika mi je čast. Uživam u svakom momentu, a nadam se da uživa i cela Srbija, Boka Kotorska i moj Herceg Novi.

(Izvor: YouTube/RTS Sajt – Zvanični kanal)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter