2
Ostali sportovi

FOTO:PRINTSCREEN

SRBIJO, RADUJ SE: Vaterpolisti su naše zlato

Objavljeno: 28.07.18 u 23:28

Završeno je finale Evropskog prvenstva u vaterpolu koje se igralo u Španiji.

Prava rezultatska klackalica viđena je na ovoj utakmici, a pobednik je dobijen nakon izvođenja peteraca.

U regularnom delu utakmice bilo je 7:7, a pobednik je dobijen nakon prave drame. Fernandez je u trećoj seriji pogodio stativu, a potom je Dušan Mandić bio precizan i doneo prednost u penal seriji. Sve nade domaćinima ugasio je Miloš Ćuk koji je hladnokrvnim izvođenjem doneo zlato našoj zemlji.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Andrija Prlainović sa dva gola, dok su u sastavu Španije najbolji bili Perone i Malarh sa po dva pogotka. Treće mesto na ovom Evropskom prvenstvu zauzela je selekcija Hrvatske koja je savladala Italiju. 

SRBIJA – ŠPANIJA 7:7, penalima 5:3
/0:1, 3:3, 3:2, 1:1/

Sudije: Boris Margeta (Slovenija) i Adrijan Aleksandresku (Rumunija)

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić 1, Rašović, Ranđelović, Ćuk 1, D. Pijetlović, Vico, Aleksić 1, Jakšić 1, Filipović, Prlainović 2, S. Mitrović 1, B. Mitrović.

ŠPANIJA:  Lopez, Munariz 1, Granados 1, Del Toro 1, Mingel, Larumbe, Kabanas, Fernandez, Tahul, Perone 2, Malarh 2, Bustos, Lorio.

0
0

2 Komentara

  1. TACNO…KAKAV NACIONALNI STADION?PA SVI OVI KOJE IMAMO SU POTPUNO PRAZNIDOLAZI SAMO SIRA RODBINA I NARKOMANI.PRAVITE BAZENE,IGRALISTA ZA ODBOJKU,USLOVE ZA VESLACE…MADA I ZA OVE SPORTOVE NEMA VISE DECE.SRBIJA UMIRE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nacionalni stadion…..za koga???? Bazene gradite u Srbiji!!! Ne gasite klubove….dajte deci da treniraju!!!! Bravooooooo za zlatne vaterpolisti, bravo za srce koje imate. Moj naklon!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter