0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Liježu, biće ih i u Zagrebu

Objavljeno: 27.07.18 u 10:54

Sezona u najboljim šampionatima kreće u avgustu, ali se izbor polako širi, pošto su ponovo na sceni Belgijanci i komšije iz Hrvatske, tako da i poslednji dan pred vikend donosi uzbuđenja.

STANDARD – GENT GG (1.80)

Njihovi mečevi su veoma intresantni i prema tradiciji protkani golovima na obe strane tako da se očekuje da napadači na premijeri pokažu da se nalaze u dobroj formi.

DINAMO – RUDEŽ 2 – 4 GOLA (1.55)

Sudar gradskih rivala iz Zagreba ovog puta otvara sezonu u ‘komšiluku’, a domaćin je u naletu posle ubedljive pobede u Evropi i samo je pitanje hoće li igrati punim gasom ili kada overe pobedu sledi ‘povlačenje ručne’…

KLERMON – ŠATERU 1 (1.95)

Kreće takmičenje u drugom rangu u zemlji šampiona sveta Francuskoj, a od starta biće zanimljivo tako da posle pripremnog perioda često domaćini imaju blagu prednost.

BREJ – KORK 2 + PRVO POL (1.95)

Trka za prvo mesto se zahuktava i gosti su apsolutni favoriti da upišu tri boda, a svakako da će pokušati da iskoriste svoj kvalitet i sa dva pogotka u prvom delu otvore vrata do nove pobede.

Ukupna kvota na tiketu je 10.60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter