1
Ostali sportovi

FOTO: Sportske novosti/Printscreen

EVO ŠTA KAŽU ‘KOMŠIJE’: Selektor Hrvatske sudije nazvao poluidiotima, Fatovića jedni kude, drugi kažu isprovociran (FOTO)

Objavljeno: 27.07.18 u 09:55

Još se nije stišao ‘cunami’ iz Barselone, evo šta ‘komšije’ Hrvati kažu o pobedi Srbije, ali i sramnom potezu Lorena Fatovića.

Na dva najjača sportska portala u Hrvatskoj prva vest je ljutnja na sudije Sergeja Naumova iz Rusije i Radoslava Korznje iz Poljske zbog toga što su dozvolili opštu tuču u bazenu u kojoj se na kraju bolje snašla Rusija. Isključeni selektor Hrvatske Ivica Tucak je arbitre nazvao poluidiotima.

– Što da pričamo o sportu kad imate takve poluidiote koji su tu valjda zbog nečijih interesa. Isključen sam, a nisam rekao ni reč. Ovo nije bio vaterpolo, ovo je bilo rvanje u vodi – rekao je Tucak, a preneli su svi portali u Hrvatskoj.

FOTO: Index.hr/Printscreen

Kada je reč o incidentu u kom je Loren Fatović udario Filipa Filipovića, ‘Indeks.hr’ je bio nešto objektivniji sa konstatacijom da je mladi igrač Juga morao ranije napolje zbog nesportskog poteza, dok ‘Sportske novosti’ navode da je Fatović naseo na provokaciju Srba.

Legenda jugoslovenskog i hrvatskog vaterpola Dubravko Šimenc istakao je da je Srbija sinoć ‘ubila’ vaterpolo uz pomoć sudije iz Poljske uz konstataciju da nije čuo da je Poljska vaterpolo velesila.

‘Indeks’ se takođe bavio i džentlmenstvom selekotra Srbije Dejana Savića koji je posle meča srdačno poljubio hrvatskog fizioterapeuta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter