0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Legija je juče oborila mnoge tikete, danas ne bi trebalo BATE i Seltik

Objavljeno: 25.07.18 u 12:05

Legija je juče srušila ‘milione tiketa’ posle poraza od Spartaka iz Trnave, a danas su favoriti na potezu sa ciljem plasmana u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

BATE BORISOV – HELSINKI 1 (1.60)

Nema dileme da domaćin ima velike šanse da ostvari pobedu nad ekipom iz Helsinkija koja igra dobro mada se očekuje da Belorusi ostvare pobedu pred revanš i rasplet.

KUKEŠI – KARABAG 2 (1.85)

Prošlogodišnji učesnik Lige šampiona iz Azerbejdžana posle eliminacije Olimpije ponovo ima isti zadatak, a pokušaće da slomi otpor domaćina već u Albaniji.

LUDOGOREC – VIDEOTON 2-3 GOLA (1.95)

Legija stranaca u redovima bugarskog tima igra dobro na startu sezone, a ekipa Marka Nilolića svakako nije došla sa belom zastavom u Razgrad i očekuje se interesantna borba.

SELTIK – ROZENBORG 1 (1.50)

Znali su Škoti da kiksnu ali deluje da su naučili lekcije i večeras je sve u njihovim rukama protiv Norvežana, koji su promenili mnogo igrača i nisu na nivou iz prošle sezone.

Ukupna kvota na tiketu je 8.65.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter