0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

POSLE VELIKOG PREOKRETA: Srbija dobila rivala u polufinalu EP u Barseloni, čeka nas novi derbi

Objavljeno: 24.07.18 u 19:44

Nakon što je Srbija savladala Mađarsku u četvrtfinalu, dobila je rivala u polufinalu Evropskog šampionata iz susreta Hrvatska-Crna Gora.

Srbija je sa 8:5 prilično lako, čak i lakše od krajnjeg rezultata, savladala Mađarsku i mirno je čekala pobednika regionalnog derbija između hrvatskih ‘ajkula’ i crnogorskih ‘barakuda’

‘Kockasti’ su u prvom poluvremenu odigrali najgore dve četvrtine na šampionatu, igrali su veoma loše, ali su obe su izgubili ‘samo’ sa po 2:1, tako da je posle 16 minuta rezultat glasio 4:2 za Crnu Goru.

A onda su Hrvati istim rezultatom slavili samo u trećoj deonici, pa je pred ulazak u poslednjih osam minuta bilo 6:6.

Primetna je bila pojačana odbrana Hrvata, ali i pad u igri Crnogoraca, pre svega psihološki i to se nastavilo u poslednjoj deonici koju su izabranici Vladimira Gojkovića izgubili sa 3:1.

Svetski prvaci su se volšebno vratili u meč, preokrenuli i slavili na kraju sa 9:7, čime su zakazali polufinale protiv Srbije za četvrtak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter