0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na Zvezdu i Suduvu, Legija večeras završava deo posla

Objavljeno: 24.07.18 u 09:53

Kreću novi okršaji u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a domaćini će pokušati da dođu do zalihe pred revanše mada mnogima rivali mogu da poremete računicu.

ASTANA – MIDTJILAND 2 – 3 GOLA (2.00)

Put do Kazahstana je dug kao i vremenska razlika koja često predstavlja problem, a domaćin će pokušati da dođe do pobede pored činjenice da ih je pre par dana napustio naš napadač Đorđe Despotović.

CRVENA ZVEZDA – SUDUVA 2 – 3 GOLA (2.05)

Neće se u mnogome razlikovati ovaj duel od megdana sa Spartaksom, a crveno-beli će juriti prednost uz čuvanje svog gola i za domaćina je samo važno da upiše pobedu.

PAOK – BAZEL 1 (1.85)

Grci su kod kuće uglavnom u prednosti, a dobro su odradili pripremni period i zabeležili su niz pobeda te će juriti novi uspeh sa renoviranim timom iz Švajcarske.

LEGIJA – SPARTAK (T) 1 (1.50)

Ako Zvezda preskoči Litvance neki od ova dva kluba biće sledeći rival, a uloga favorita pripada Poljacima koji večeras jure pobedu za miran san pred revanš.

Ukupna kvota na tiketu je 11.37.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter