0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Šampioni pobedma otvaraju prvenstvo, ‘kiša’ golova na Marakani

Objavljeno: 20.07.18 u 09:27

Polako kreću i nove sezone u Evropi mada se klubovi iz najboljih takmičenja još zahuktavaju na pripremama širom planete čekajući da kompletiraju ekipe sa reprezentativcima.

C. ZVEZDA – DINAMO (V) 2 + PRVO (2.05)

Jasno je da pored obaveza u Evropi crveno-beli žele pobedu i imaju apsolutnu ulogu favorita, a do prednosti treba da stignu već do poluvremena kako bi u nastavku samo odradili posao.

BATE BORISOV – MINSK 1 (1.45)

Posao koji očekuje domaćina treba da bude rutinski pred početak obaveza u Evropi, a svakako pored činjenice da neće igrati kompletni pobeda je imperativ.

DUKLA – PLZEN 2 (1.65)

Prvak kreće iz Praga, a prema prikazanom tokom priprema učesnik Lige šampiona ne treba da ima težak posao da start bude uspešan pošto su pojačali ekipu tokom pauze između dva prvenstva.

KLUŽ – BOSTANI 1 (1.50)

Prvaci su prvi na ispitu i tako je u komšiluku gde Kluž započinje novu sezonu, a rival može da bude nezgodan mada je kvalitet na strani domaćina, koji je doveo nekoliko dobrih igrača za nove izazove.

Ukupna kvota na tiketu je 7.35.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter