0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Makabi stiže do Niša, Spartak prolazi Kolerajn

Objavljeno: 19.07.18 u 09:55

Nastavlja se borba na evropskom koloseku, a prvi filter sledi u kvalifikacijama za Ligu Evrope i mnoge ekipe imaju lagani posao da pečatiraju prolaz dalje.

GANDŽASAR – LEH 2 (1.50)

Poljaci su kod kuće brzo ‘spakovali’ dva gola rivalu i do kraja rutinski završili posao, pa su u revanšu rasterećeni i svakako da žele da još jednom pobedom potvrde dobru formu.

SLAVIJA (S) – ILVES 1 (1.70)

Neće biti baš lak posao za komšije u Sofiji mada treba da imaju blagu prednost u odnosu na protivnika koji je u takmišarskom ritmu što nije dovoljno da izbegne poraz.

MAKABI – FERENCVAROŠ 1 (1.60)

Uloga favorita je u rukama ekipe koju od nedavno sa klupe predvodi Vladimir Ivić, a ukoliko nadmaše Mađare sledeća stanica mogla bi da bude Niš i mečevi sa Radničkim od kojeg se očekuje da prodje Maltežane.

KOLERAJN – SPARTAK (S) 2 (1.70)

Spasli su se u Novom Sadu, ali u Irskoj moraju da jure pobedu, Subotičani su kvalitetniji od doamćih amatera te može da se očekuje da dođu do pobede i okršaja sa Spartom iz Praga.

Ukupna kvota na tiketu je 6.93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter