1
Ostali sportovi

DEBITANT MEĐU ‘DELFINIMA’: Savić objavio spisak vaterpolista Srbije za EP u Barseloni

Objavljeno: 09.07.18 u 14:28

Selektor Dejan Savić je na spisak stavio 13 imena, a među njima je i jedan debitant.

Na sajtu Vaterpolo saveza Srbije objavljen je spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Barseloni koji je sastavio Dejan Savić.

Selektor je odlučio da na šampionat ‘starog kontinenta’ povede 13 vaterpolista, a po prvi put će u sastavu ‘delfina’ biti Nemanja Vico, centar italijanske Katanije.

Na spisku su pored njega još: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Solnok), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (kapiten, Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš) i Branislav Mitrović (OSC).

Stručni štab će činiti: Dejan Savić (selektor), Stefan Ćirić, Žarko Petrović, Vladimir Pavlović (treneri), dr Nikola Repac (doktor), Vladimir Radović i Marko Jović (fizioterapeuti), Dejan Stevović (mediji). Ekipi će se pridružiti i Vladimir Vujasinović.

Selektor Savić će na sutrašnjoj konferenciji izneti očekivanja pred Evropsko prvenstvo koje počinje 16, a završava se 28. jula u Barseloni.

0
0

1 Komentara

  1. RADUJEM SE DA IDU SVI MLADI TALENTI KOJIMA GODINAMA NIJE DOSTA DOKAZIVANJA DOK SVI PODMLADJUJU REPREZENTACIJE NAS DRAGI SELEKTOR DAJE SANSE STARIJIMA DA SE JOS JEDNOM PO KO ZNA KOJI PUT DOKAZU BRAVO dEKI TAKO SE TO RADI SJAJNO pogotovo za Vica zasluzio je svakako

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter