0
U pripremi

Desni bek 'vatrenih' doživeo je povredu kolena u jučerašnjem četvrtfinalu protiv Rusije zbog koje bi mogao da propusti bitku za veliko finale.

UBITAČAN RITAM UZEO MAHA: Defanzivac Hrvatske propušta polufinale protiv Engleske?

Objavljeno: 08.07.18 u 22:10

Desni bek ‘vatrenih’ doživeo je povredu kolena u jučerašnjem četvrtfinalu protiv Rusije zbog koje bi mogao da propusti bitku za veliko finale.

Dok cela Hrvatska slavi prolaz u polufinale Svetskog prvenstva, selektor ‘kockastih’ Zlatko Dalić susreće se sa ozbiljnim problemom u poslednjoj liniji svog tima.

U prvom produžetku meča protiv Rusa, na povredu kolena bez ikakvog kontakta požalio se Šime Vrsaljko i odmah je napustio igru, iskoristivši četvrtu izmenu svog tima i primorao Marija Mandžukića da ostane na terenu iako se i on žalio na povredu.

Dan nakon velike pobede, Dalić je otkrio kakvo je stanje sa desnim bekom hrvatske selekcije.

– On ima problema s kolenom, videćemo hoće li biti spreman za utakmicu, rano je još govoriti. Subašić ima problem sa zadnjom ložom, ali zasad je dobro. Nemamo puno vremena za regeneraciju, ali ne tražimo opravdanje. Došli smo tu, moramo naći motivaciju – poručio je Dalić.

Polufinale Svetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske igraće se u sredu uveče od 20 časova na ‘Lužnjikiju’, a 24 sata pre toga u prvom polufinalu igraće Francuska i Belgija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter