0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Nema golova na meču Francuske i Urugvaja, Brazil favorit protiv Belgije

Objavljeno: 06.07.18 u 09:25

Slede dva meča četvrtfinala SP u Rusiji, a klubovi se širom Evrope zagrevaju pred borbu za bodove tako da su na potezu favoriti.

URUGVAJ – FRANCUSKA 1 – 2 GOLA (1.80)

Očekuje se zanimljiv megdan u kom formalni domaćin neće imati u ekipi velikog aduta Kavanija, a „galski petlovi“ su u naletu mada bi trebalo da bude meč bez mnogo golova.

BRAZIL – BELGIJA 1 (2.20)

Derbi ovog kruga eliminacija biće zanimljiv, ali prednost je na strani „karioka“ koje polako ulaze u pravi takmičarski ritama i ako budu raspoloženi sve je u njihovim rukama.

KAIRAT – IRTIŠ 1 (1.50)

Prvi pratilac Astane u šampionatu Kazahstana nema prvo na kiks ukoliko želi da zapreti lideru, a današnji zadatak ne bi trebalo da bude težak, pošto je rival u padu forme i ređa slabe rezultate.

ST.PATRIKS – DANDALK 2 (1.60)

Ispit na gostovanju treba da bude rešen sa nova tri boda za ostanak na prvom mestu, a Dandalk se nalazi u naletu i dobroj formi koju želi da pečatira sa još jednim uspehom u prvenstvu.

Ukupna kvota na tiketu je 9.50.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter