1
U pripremi

VOJVODINA SE POJAČAVA: Damir Zlomislić na ‘Karađorđu’

Objavljeno: 05.07.18 u 14:10

Dosadašnji vezista Širokog Brijega Damir Zlomislić (26) novo je pojačanje Vojvodine u ovom prelaznom roku.

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je treće pojačanje ove nedelje, a ukupno sedmo od kako je počeo prelazni rok. U prostorijama kluba na stadionu ‘Karađorđe’, ugovor sa Vošom potpisao je doskorašnji vezista Širokog Brijega Damir Zlomislić, sa kojim je saradnja potpisana na period od dve godine.

Damir Zlomislić je rođen 20. jula 1991. godine u Konjicu (Bosna i Hercegovina), a karijeru je počeo u ekipi Širokog Brijega iz istoimenog grada, nakon čega je nastupao za veliki broj klubova: GOSK Gabelu (Bosna i Hercegovina), Grafin Vlasim (Češka), Rijeku, Brašov (Rumunija), Istru, Gacijantep (Turska) i Šahtjor iz Soligorska (Belorusija), odakle se pre šest meseci vratio u Široki Brijeg i za taj tim prošle polusezone odigrao sedam mečeva.

Novi fudbaler Vojvodine igra na poziciji zadnjeg veznog, a u dosadašnjoj karijeri je sa Širokim Brijegom osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

FOTO: FK Vojvodina
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter