0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ne tako bogat dan, predlažemo četiri ‘fiksa’

Objavljeno: 05.07.18 u 11:11

U Rusiji se ekipe spremaju za sutrašnja četvrtfinala, a klubovi imaju obaveze na različitim frontovima i tokom priprema za start nove sezone.

TRAKIJA – DRUIDS 1 (1.50)

Litvanci posle remija na gostovanju imaju priliku da pred svojim navijačima overe prolaz u naredno kolo, a uloga favorita i kvalitet je na njihovoj strani i očekuje se pobeda.

TOBOL – ASTANA 2 (1.60)

Lider šampionata Kazahstana je na novom zadatku i očekuje se da uspešno odrade posao i upišu nova tri boda, kako bi držali rastojanje u odnosu na prvog pratioca Kairat.

DINAMO KIJEV – TJANĐIN 1 (1.50)

Kijevljani u Austriji hvataju zalet za novu sezonu, dok se Kinezi spremaju za drugi deo borbe za bodove od 15. jula, a formalni domaćin je bolji tim što bi trebalo da potvrdi trijumfom.

LEH – PODBREZOVA 1 (1.60)

Poljaci se dobro poznaju, a domaćin je posle renoviranja tima uhvatio pravi ritam i današnji ispit žele da reše uspešno pred završni čin priprema koje će trajati još tri nedelje.

Ukupna kvota na tiketu je 5.76.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter