0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Siguran kec na Olimpijakos, rizični na Briž

Objavljeno: 04.07.18 u 10:17

Dva dana vezano smo uspeli smo da ‘skockamo’ dobitan tiket, a pokušaćemo da nastavimo uspešan niz bez mečeva sa Svetskog prvenstva u Rusiji i oslonićemo se na prijateljske duele.

VPS – TPS 1 (2.05)

Šampionat Finske je prošao prvi deo tako da sledi žestoka borba za svaki bod, a domaćin juri uspeh posle solidnih rezultata tako da imaju blagu prednost u odnosu na rivala.

TEPLICE – JIHLAVA GG (1.60)

Česi se spremaju za novu sezonu i imaju treneri još dovoljno vremena da iskristališu najbolji tim tako da će se igrati otvoreno na obe strane i može da se očekuju golovi.

OLIMPIJAKOS – BISTANI 1 (1.45)

Usledilo je renoviranje tima iz Pireja posle izgubljene titule, ali crveno-beli treba ponovo da budu jaki u novoj sezoni tako da će snagu pokazati i protiv rivala iz Rumunije.

BRIŽ – STEAUA 1 (2.00)

Šampion Belgije je ostao na okupu sa glavnim „zvezdama“ i juriće uspehe od starta sezone, a današnji test sa rumunskim gigantom biće dobra provera i pobeda je svakako imperativ.

Ukuona kvota na tiketu je 9.51.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter