0
The Best Of

FOTO:STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Dobre i loše vesti u jednom danu za crveno-bele, ‘tortura’ u taboru Partizana, Slavoljub Srnić govorio je za HotSport, Dijego Košta ponovo u elementu, košarkaši ispustili pobedu

Objavljeno: 02.07.18 u 23:30

Mesec fudbala i završnu fazu Svetskog prvenstva ‘prekinule’ su kvalifikacije za Mundobasket, a uz to naši klubovi spremaju se za start kvalifikacija za takmičenja u Evropi.

Krilni fudbaler crveno-belih Slavoljub Srnić govorio je za HotSport o svemu onome što je aktuelno vezano za njega i nastavak karijere, posebno se osvrnuo na Španiju kao moguću dastinaciju.

Novi fudbaleri Partizana imali su zanimljiv doček u crno-belom taboru, a nekima od njih i nije bilo baš priajtno.

Crvena zvezda u sklapanju ‘mozaika’ za narednu sezonu nekih igrača mora  da se odrekne, a jedan od njih je  talenteovani vezista, koji je otišao na pozajmicu.

Ono što je preseklo sve navijače kluba sa Marakane je vest da se jedan od ključnih igrača Milojevićevog tima povredio danas na pripremnoj utakmici.

Španac Dijego Kosta i nakon ispadanja sa Mondijala ostaje u centru pažnje svojim ponašanjem i gestovima.

Ekipa Saše Đorđevića i pored dobre igre tokom većeg dela utakmice nije mola do trijumfa protiv Nemačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter