0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dan kada domaćin ispada, bez goleade u Nižnjem

Objavljeno: 01.07.18 u 09:57

Dva velika asa sa svojim selekcijma, Mesi i Ronaldo, danas napuštaju Rusiju, a biće zanimljiv rasplet dva nova megdana posle kojih nema popravnog.

RUSIJA – ŠPANIJA 2 (1.65)

Jasno je da nije lako igrati protiv domaćina mada bez obzira na tu činjenicu kvaliteti su na strani „crvene furije“ od koje se očekuje da pokažu moć u veoma bitnom okršaju.

HRVATSKA – DANSKA 0 -2 GOLA ( 1.50)

Zavaravaju se mnogi ako misle da je pred našim komšijama lagan posao sa Skandinavcima koji imaju svoj stil koji mnogim ekipama remeti ritam, a ne treba očekivati puno golova.

DINAMO (M) – DNJEPAR 1 (1.45)

U Belorusiji je sezona u punom jeku tako da se polako trka za vrh zahuktava i svaki kiks pratilaca odgovara BATE Borisovu, ali danas domaćin treba da ostvari pun pogodak i ima apsolutnu ulogu favorita.

IRTIŠ – ZETSU 1 (1.70)

Mogući rival Partizana u Evropi kod kuće u poslednje vreme ne blista, a danas imaju imperativ pobede posle dva kiksa i pokušaće da upišu tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 6.10.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter