0
Kladionica

Danas su na programu poslednji mečevi grupne faze Svetskog prvenstva.

NIJE MU DOSTA: Osvanula slika iz svlačionice – Albanci tvrde da je Šaćiri opet ‘mahao orlom’ (FOTO)

Objavljeno: 28.06.18 u 10:20

Danas su na programu poslednji mečevi grupne faze Svetskog prvenstva.

Sem toga, ima i utakmica pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope.

JAPAN – POLJSKA X (3.20)

Samuraji se bore za prolaz u narednu rundu, a jedino bi ih eliminisao poraz velikom razlikom uz to da Senegal i Kolumbija odigraju nerešeno. Poljaci su već spakovali kofere, ali smatramo da mogu i da ‘spakuju’ Japancima koji gol, ali ne i da pobede.

SENEGAL – KOLUMBIJA 2 (1.85)

Iako postoje šanse da obe selekcije odu u osminu finala Mondijala, realnije je da u ovoj utakmici ipak ne bude nerešeno. Veće šanse dajemo Kolumbiji iako je Senegal možda ostavio bolji utisak po nekim mišljenjima.

ENGLESKA – BELGIJA 3-5 (2.20)

Engleska i Belgija su sa po dve pobede u prve dve utakmice overili plasman u narednu fazu, ali ostaje samo da vidimo ko će otići kao prvi u grupi. Trenutno obe selekcije imaju isti broj bodova, ali i gol razliku od 8:2. Za Belgijance zbog blaže povrede verovatno neće igrati Lukaku, ali svakako i pored njega u ovom timu ima ko da da gol.

PANAMA – TUNIS GG (1.78)

Oproštajni meč dve reprezentacije od Svetskog prvenstva i želja na obe strane da se ostvari prva pobeda. Tunis jeste favorit, ali ako je Panama mogla da da gol Englezima, zašto ne bi i Tunižanima večeras na Mordovija areni.

DRUIDS – TRAKAI 2 (1.75)

Za kraj, pretkolo kvalifikacija za Ligu Evrope između Druidsa sa Velsa i litvanskog Trakaija. Dvomeč koji je interesantan i Partizanu, pošto će pobednik igrati u prvom kolu kvalifikacija sa Irtišem, a bolji iz tog duela ide na crno-bele ukoliko viceprvak Srbije eliminiše Rudar. Više je ovakvih utakmica odigrao Trakai, zbog toga njima dajemo prednos mada su na gostujućem terenu.

Ukupna kvota: 40,57

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter