0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Hrabro na Rusiju, Egipat za čast protiv Saudijske Arabije

Objavljeno: 25.06.18 u 09:57

Kreće rasplet po grupama na Mondijalu u Rusiji, a neke ekipe danas završavaju sa nastupom i vraćaju se kući mada je i samo učešće za mnoge selekcije svakako uspeh.

RUSIJA – URUGVAJ 1 (2.80)

Domaćin je među ekipama koje su pokazale dobru formu i igru tako da se danas očekuje novi uspeh mada i remi donosi prvo mesto ali se očekuje da neće kalkulisati.

SAUDIJSKA ARABIJA – EGIPAT 2 (1.80)

Susret dva tima je za prestiž pošto su ispali iz daljeg takmičenja, a prednost je na strani „faraona“ koji će juriti pobedu po svaku cenu mada rival želi da ih ukoči.

IRAN – PORTUGAL 0-2 GOLA (1.60)

Čvrstim Irancima koji su dobri u defanzivi potrebna je pobeda da prođu dalje i ostvare senzaciju, ali neće se mnogo zaletati protiv favorita tako da ovaj megdan neće obeležiti golovi.

ŠPANIJA – MAROKO 1 (1.40)

Ostaje da samo lagano odrade posao Španci sa ekipom od koje se više očekivalo, ali posle dva poraza je sigurno teško da se vrate u pravi ritam i supr 0,ostave „crvenoj furiji“.

Ukupna kvota na tiketu je 11.28.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter