1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Red je da napadači ‘prorade’

Objavljeno: 20.06.18 u 11:00

Izgleda da favoriti još nisu u naletu na SP u Rusiji, pa za danas smo se odlučili za miks sa golovima, a sve zavisi od raspoloženja napadača, mada je Kristijano Ronaldo uvek „gladan“ pogodaka.

PORTUGAL – MAROKO 1 (1.75)

Posle remija sa Španijom ekipa koja je formalan domaćin i favorit juriće pobedu koja overava plasman u drugi krug, mada Afrikanci imaju svoje adute da pokušaju da dođu bar do remija.

URUGVAJ – S. ARABIJA 2 + PRVO (2.25)

Razlika u kvalitetu je ogromna i napadački tandem Suarez – Kavani treba da reši pitanje pobednika već posle prvog dela meča barem sa dva gola u mržzi protivnika.

IRAN – ŠPANIJA 2-3 GOLA (2.00)

Pobedili su u zaustavnom vremenu Maroko i silno motivisani čekaju „furiju“ koja želi da pobedom ima miran san pred poslednje kolo raspleta i na ovoj utakmici neće biti puno golova.

HONKA – SJK 1 (2.05)

Finci guraju po svom planu šampionat u oba takmičenja, a domaćin je pikirao nova tri boda za drugi uzastopni trijumf pred svojim navijačima i imaju blagu ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 16.14.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter