0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Belgijanci sve rešavaju u 45 minuta, malo golova na Švedskoj

Objavljeno: 18.06.18 u 10:58

Favoriti baš ne blistaju na startu Mondijala tako da su „srušili“ naš tiket, ali takmičenje se nastavlja i pokušaćemo danas da budemo uspešni.

ŠVEDSKA – J. KOREJA 1- 2 GOLA (1.85)

Skandinavci su bez plasmana u Rusiju ostavili slavne Italijana, ali prvi korak nije uvek lagan posao tako da se očekuje da ekipa iz Azije pruži žestok otpor i da na meču nema mnogo golova.

BELGIJA – PANAMA 1 PRVO POL (1.55)

Nema dileme da će „crveni đavoli“ od starta krenuti punim gasom protiv debitanta, a očekuje se da već na poluvremenu imaju bar jedan gol prednosti i da u nastavku overe tri boda.

TUNIS – ENGLESKA 2 (1.45)

Uvek Englezi imaju visoke ambicije na velikim takmičenjima i danas su spremni da opravdaju ulogu favorita, ali ako ne budu igrali punim gasom moguće je da imaju probleme da dođu do bodova.

DINAMO (M) – VITEBSK 1 (1.70)

Pobeda je imperativ za domaćina koji želi da sa novim uspehom ostane na vrhu tabele na kojoj je BATE Borisov koji sigurnim koracima korača prema novoj šampionskoj tituli.

Ukupna kvota na tiketu je 7.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter