0
Ostali sportovi

FOTO:PRINTSDREEN

JOŠ JEDAN USPEŠAN MFC: Ako ste mislili da u Baru postoji samo Mornar, prevarili ste se (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.18 u 21:14

MFC 8 opravdao je očekivanja publike u dvorani Topolica.

Borci su dali sve od sebe da ovaj borilački spektatkl bude na visokom nivou.

Još jedan, osmi po redu MFC, borilački spektakl održan je sinoć u dvorani Topolica u Baru. Najveća manifestacija ove vrste u Crnoj Gori opravdala je očekivanja publike. Ovo je ujedno bio i pravi ‘katalog’ crnogorskog MMA sporta, jer je priliku da učestvuje dobilo dosta domaćih boraca.

FOTO:PRINTSDREEN

Na oduševljenje publike u Baru Nikola Blečić odbranio je treći put uzastopno pojas ove organizacije protiv Voje Janićijevića. Takođe miljenik domaće publike Dimitrije Džankić radio je svoj povratnički meč na MFC-u i nakon tri runde savladao je Mirzu Sendića. Velika nada ove organizacije, ali i MMA Tima Zabjelo Miloš Janičić ekspresno je savladao Ivana Vladimira iz Hrvatske. Od ostalih borbi posebno treba istaći prvi meč u teškoj kategoriji rađen na ovom događaju, gde je Mitar Delibašić savladao Sava Sučevića.

Ova organizacija pokazala je da je sve veća iz priredbe u priredbu, a organizatori su najavili još jedan događaj do kraja godine.

(VIDEO:YouTube/Joksimovic Martial Arts Academy)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter