0
Odbojka

FOTO: FIVB

TO JE PLAVA ČETA: Izabranici Nikole Grbića na korak su do plasmana na F6 Lige nacija

Objavljeno: 17.06.18 u 21:52

Odbojkaši naše zemlje blizu su ostvarivanja zacrtanog cilja.

Srbija je na korak do pravog podviga i plasmana na FG turnir Lige nacija. Naši reprezentativci przžili su vrhunsku igru i u trećem kolu četvrtog vikenda u Americi savladali jednu od najvećih reprezentacija sveta Poljsku, rezultato 3:O (25:23, 25:23, 25:23).

Reprezentacija Srbije sada se nalazi na šestom mestu sa skorom od osam pobeda i četiri poraza, koliko imaju i Brazil i Poljska, koji su iznad nas zbog više bodova osvojenih ubedljivijim pobedama. Činjenica koja je nama bitna je da mi imamo pobedu više od Italije, koja je jutros na opšte iznenađenje doživela poraz od Australije.

Podsetimo da na F6 turnir u Francuskoj idu domaćin i pet najbolje plasiranih reprezentacija iz ligaškog dela. Podatak da su Francuzi prvi, znači da šesto mesto donosi plasman na F6. Ostao je još naredni vikend Lige nacija, a Srbija tada gostuje u Kini gde igra protiv Francuske, Japana i Kanade. Sa tri izvojevane pobede mi smo sigurni, ali i dve će po svemu sudeći biti dovoljne da pečatiramo plasman na F6.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter