0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kec na Srbiju – navijački, a i realno

Objavljeno: 17.06.18 u 10:59

Kiks Argentine u Moskvi srusio je tiket, ali iznenadjenja su sastavni deo velikog takmicenja i danas pokusavamo da izbegnemo „minu“ i navijamo za srpske „orlove“.

SRBIJA – KOSTARIKA 1 (2.00)

Igrački i navijački naši momci imaju kvalitet da u Samari dođu do tri boda na startu takmičenja u grupi, a motiva je mnogo i Bane Ivanović ulazi u istoriju sa najviše mečeva u nacionalnom timu.

NEMAČKA – MEKSIKO 1 (1.60)

Šampion iz Brazila želi da odbrani krunu, a početak neće da bude lakan sa motivisanim Meksikancima mada je jasno da su „panceri“ apsolutni favoriti u ovoj predstavi.

BRAZIL – ŠVAJCARSKA 1 (1.50)

‘Karioke’ deluju po imenima najmoćnije, a kao tim su pokazali moć tako da premijera treba da bude protkana sa tri boda mada Švajcarci se neće lako predati.

NEMEN – BATE BORISOV 2 (1.50)

Lider je u prošlom kolu lako savladao kod kuće Gomel i dolaze sa puno samopouzdanja po nova tri boda za ostanak na vrhu tabele, a svakako da se očekuje pun pogodak.

Ukupna kvota na tiketu je 7.20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter