0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Zagrevanje za Mondijal koji počinje sutra

Objavljeno: 13.06.18 u 10:57

Reprezentacije učesnici Mondijala su se preselili u Rusiju i čeka se sutrasnji start, a danas je ponuda mečeva mala i odlučili smo se za miks sa košarkom.

SOLIGORSK – TORPEDO 1 (1.65)

Jasno je da u Belorusiji „večiti šampion“ BATE Borisov nema konkurenciju, ali „rudari“ su u vrhu i žele da budu u trci kao prošle sezone i pobeda kod kuće se ne dovodi u pitanje.

AMERIKA MG – ŠAPOKOENSE 1 (2.15)

U Brazilu nema pauze i takmičenje za bodove se zahuktava tako da su ekipe u formi, a domaćin večeras ima imperativ da ‘upišu’ tri boda i imaju blagu prednost u odnosu na rivala.

ALBA – BAJERN 2 (1.95)

Gosti su došli nadomak osvajanja titule posle dve uzastopne pobede u finalu, pa se nalaze u naletu i pokušaće u Berlinu da još jednom budu bolji od velikog rivala i pored pehara se izbore za učšće u Evroligi naredne sezone.

OLIMPIJAKOS – PANATINAIKOS 1 (1.70)

Grčko finale je veoma neizvesno i u Pireju je domaćin je pod pritiskom, pošto juri izjednačenje, a biće svakako teško da sruše „zelene“ mada imaju prednost domaćeg terena.

Ukupna kvota na tiketu je 11.75.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter