1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tri ‘keca’ i golovi u ‘generalnoj probi’ Poljaka – ovo su predlozi za utorak

Objavljeno: 12.06.18 u 11:32

Bliži se start Svetskog prvenstva u Rusiji tako da su brojne selekcije već stigle u bazu, a pojedine danas imaju završne testove i onda sledi odlazak na veliko takmičenje.

JAPAN – PARAGVAJ 1 (2.60)

Nisu oduševili tokom pripremnih mečeva ekipe sa Dalekog istoka, a imaju jedan težak zadatak da dođu do pobede koja donosi dodatno samopouzdanje i olakšavajuca okolnost je da protivnik nije kompletan.

POLJSKA – LITVANIJA 2-4 GOLA (1.50)

Imao je domaćin pre par dana imao dva gola prednosti koja je ispustio protiv Čilea, sada žele popravni, a svakako da se očekuje da pobednički krenu u komšiluk na svetsku smotru.

SLUTCK – DNEPAR 1 (1.70)

U Belorusiji traje borba za bodove i domaćin je uspeo da uhvati pravi ritam posle slabijeg starta, a sledi potvrda uspona sa upisivanjem nova tri boda.

INTER T. – KEMI 1 (1.60)

Domaćin je u solidnoj formi i došli su do niza od tri uspeha koja su donela pomak na tabeli, a svakako da žele da ostvare novi pun pogodak i imaju ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 10.60.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter