0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Brazilici pobedom na Mondijal, Simonović se bori za Evroligu

Objavljeno: 10.06.18 u 10:19

Polako nacionalni timovi finisiraju pripreme za SP u Rusiji, a prvi favorit turnira danas gostuje u Becu i ocekuje se pravi spektakl na cuvenom stadionu „Prater“.

AUSTRIJA – BRAZIL 2 (1.60)

Majstori fudbala su sa Srbijom u grupi, a pre selidbe u svoju bazu žele da polože još jedan test i pobedom uhvate zalet pred prvi meč sa Švajcarskom.

J. KOREJA – SENEGAL 2 (2.00)

Pre samo dva dana afrička selekcija je igrala u Osijeku, a pored dobre partije su poraženi i danas u Inzbruku imaju dobar test u kojem hoce pun pogodak pred put u Moskvu.

CEARA – PALMEIRAS 2 (1.75)

U zemlji sambe i fudbala nema još prekida sezone tako da se ekipe bore za bodove i uglavnom su u kompletnim sastavima tako da gosti jure jos jedan trijumf.

UNIKS – ZENIT 1 (1.50)

Bliži se rasplet u borbi za plasman u Evroligu, a ekipa iz Kazanja je favorit protiv rivala čije boje brani bivši kosarkaš Crvene zvezde Marko Simonović, koji ima dobru sezonu u ekipi iz Sanktpetersburga.

Ukupna kvota na tiketu je 8.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter