0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Srbija i Španija za dobitak bez greške

Objavljeno: 09.06.18 u 10:53

Poljskoj nisu bila dovoljna ni dva gola prednosti da pobede Čile, što je cesto mac sa dve oštrice kod prijateljskih mečeva. Danas sledi novi zadatak da skockamo dobitni tiket.

SRBIJA – BOLIVIJA 1 (1.50)

Pre samo dva dana rival „orlova“ je remizirao sa Južnom Korejom, ali naš tim želi da popravi utisak u generalnoj probi pred Mondijal i imaju apsolutnu ulogu favorita.

ESTONIJA – MAROKO 2 (1.65)

Nema dileme da Marokanci imaju odličnu ekipu što su i pokazali tokom kvalifikacija i pripremnih mečeva pobedivši Slovačku tako da danas pikiraju novi uspeh.

DANSKA – MEKSIKO GG (1.95)

Sastaju se dve ekipe sličnog stila koje igraju veoma odgovorno sa planom da sačuvaju mrežu, ali neće mnogo otkrivati detalja tako da sledi verovatno jedna otvorena partija sa golovima.

ŠPANIJA – TUNIS 1 (1.40)

Domaćin je remizirao sa Švajcarskom i nema dileme da će večeras izaći u jačem sastavu sa ciljem da pobedom pred svojim navijačoma budu ispraćeni u Rusiju.

Ukupna kvota na tiketu je 6.75.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter