1
Ostali sportovi

TITULA ŠAMPIONA OSTAJE NA BANJICI: Vaterpolisti Partizana protiv Zemuna osigurali prvo mesto

Objavljeno: 05.06.18 u 21:37

Vaterpolisti Partizana su pobedom nad Zemunom u poslednjem meču domaćeg šampionata stigli do 29. šampionske titule u ligi.

Partizan je protiv Zemuna slavio 14:4, čime su crno-beli pobegli na četiri boda viška u odnosu na Crvenu zvezdu na drugom mestu.

Trofej namenjen šampionu države kapitenu Dimitriju Rističeviću uručio je Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije.

 

0
0

1 Komentara

  1. nista novo, normalno i vrlo skromno … medijski i od vlasti-drzave ispraceno … vatepolo INSTITUCIJA … ILI … bolje receno: sportska INSTITUCIJA JSDP u regionu, evropi i svetu, sa svojim sekcijama-klubovima … naprotiv u poslednjih 6 godina: osporavani, saplitani, na bazenu, u hali, na terenu, po tribinama i upravama im ubaceni TROJANCI (zvezdini ljudi …), kako bi ih ONESPOSOBILI – OSAKATILI – ONEMOGUCILI na TERENU i VAN NJEGA … a sve u korist i zarad drzavnog projekta-zvezde sa filijalom iz beogradskog predgradja zeleznika. sta drugo reci sem: BRAVO DECO, NASTAVITE DA SE I TAKVIM USLOVIMA … BORITE I TO SLAVNO-SVETO IMEPARTIZANA NOSITE I SVETOM PROMOVISITE … DA I DALJE BUDETE NAJBOLJI AMBASADORI SRVIJE…. puno zdravlja i sportske srece … nema te slie, koja moze vase rezultate, uspehe … da umanji-ponisti …trenutno ovde da … ALI …NA DUZI ROK … ISTORIJU NE, JER VAS SVET PAMTI I SVE ZAPISUJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter